1 juli en dan….

 

Lieve gasten,

 

Als eerste willen wij jullie bedanken voor alle steun en liefde die wij van jullie in de afgelopen maanden hebben mogen ontvangen. 

 

Gelukkig openen we vanaf dinsdag 2 juni de deuren van ons restaurant weer en mogen we jullie verwelkomen in een ‘nieuwe’ Grut… we hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten!

Ook de schijnbare nieuwe vrijheden gesteld vanaf 1 juli hebben voor ons weinig effect en dus...

Er zijn aan het horecabezoek door de overheid strenge voorwaarden verbonden.

 

Binnen kunnen we maximaal 35 gasten tegelijk ontvangen en alleen op reservering. U kunt voor maximaal 4 personen reserveren.

Er moeten tussen de hoofden van de mensen een ruimte van 1,5 m zijn.

Als u met z’n tweeën bent mag de ruimte tussen de hoofden kleiner zijn, ook als u niet uit hetzelfde huishouden komt. Bent u met meer dan twee personen en niet uit hetzelfde huishouden, dan moet de onderlinge afstand aan tafel ook 1,5 m zijn.

Dit laatste is bij ons erg lastig, omdat de ruimte in ons restaurant beperkt is, kunt u bij ons zeer beperkt met meer dan twee personen terecht als u geen huishouden deelt.

 

Als wij maximaal 35 personen per avond mogen ontvangen, dan is onze bedrijfsvoering helaas niet rendabel. Daarom gaan we werken met tijdsloten. Dit houdt in dat er na reservering twee uur lang een tafel voor u beschikbaar is (let op, dit is echt de maximale tijd!) 

Wij vinden deze werkwijze zelf verre van ideaal, maar de huidige situatie dwingt ons deze keuze te maken. We vragen jullie om dit te begrijpen en te respecteren.

 

Op het terras gelden andere regels.

U kunt bij ons niet reserveren voor het terras. U mag gezellig met personen uit meerdere huishoudens aan tafel kletsen mits u 1,5 m afstand bewaart en de groep niet te groot wordt.

Buiten worden alleen drankjes en kleine hapjes geserveerd, denk aan oesters, bierbrood, worst met cornichons of onze eigen bitterballen, dineren kan alleen binnen en dus alleen op reservering.

 

Bij binnenkomst en op het toilet staat desinfecterend gel klaar, gebruik deze alstublieft.

Wij desinfecteren tafels en stoelen na gebruik, net als deurklinken etc.

Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen en vragen daarbij ook uw medewerking, zodat uw avondje Grut ondanks deze rare tijden een fijne beleving wordt.

 

Wilt u voorafgaand aan uw diner een aperitief met een hapje nuttigen, dan kan dat op het terras. Wilt u na het eten nog even natafelen maar zit uw tijd erop… ook dan schenken we op het terras als er ruimte is graag nog een drankje voor u in.

 

Reserveren kan uitsluitend telefonisch of aan de deur vanaf 14:00 uur, van dinsdag tot en met zondag, op nr. 024 323 24 45.

 

Voelt u zich niet lekker of heeft u enige twijfel over uw gezondheid, zeg dan de reservering af! Denk aan onze gezondheid en die van andere gasten.

 

Vanaf 2 juni zijn we 6 dagen in de week geopend (ook op dinsdag!).

 

Het terras is om 16.00 geopend, vanaf 16.30 kunt u binnen terecht.

follow us 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2019 by Antoinette. Proudly created for Grut eten & drinken Nijmegen